"Trabzonspor'un belini doğrultma ihtimali zayıf""

Altaylı, Trabzonspor Galatasaray maçı öncesi bordo mavilileri değerlendirdi.

"Trabzonspor'un belini doğrultma ihtimali zayıf""
Ünlü gazeteci Fatih Altaylı hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor Galatasaray maçı öncesinde bordo mavilitakımı değerlendirdi

Altaylı, Trabzonspor'un içerisinde bulunduğu durumla ilgili olarak "Bu durum Galatasaray'a karşı ekstra motivasyon üretir, zaten Rıza Çalımbay büyük maçlara iyi konsantre olan bir adamdır. O maçın tahmini skoru 0-0 olacaktır. Trabzonspor'da büyük bir güç yok, Burak da sakatlanmış. Rıza Çalımbay o maçı 0-0'a bağlar, 'Bu takımın kadrosu yetersiz' diyip bol miktarda transfer ister. O transferler ardından biraz toparlar ancak bu sezon toparlanma ihtimalini görmüyorum. Fakat Ersun Yanal döneminde harcanan büyük paralar nedeniyle gelecek yıllarda da belini doğrultma ihtimalini zayıf görüyorum. Hele üstüne böyle bir yönetim krizi bindiği zaman ekip olmadan Muharrem Usta iyi bir adamdır, dürüst bir adamdır ancak zor götürür. Çünkü kaynak gücü de Galatasaray, Fenerbahçe gibi ne yazık ki değil." dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor