Trabzonspor'un Avrupa Ligi'nde rakibi belli oluyor! Prag'ı elerse...

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor'un Sparta Prag'ı elemesi halinde Play-off turunda karşılaşacağı rakibi 5 Ağustos'ta belli olacak.

Trabzonspor'un Avrupa Ligi'nde rakibi belli oluyor! Prag'ı elerse...

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmek için 3. ön eleme turunda Çek rakibi Sparta Prag'ı ve play-off turunda belli olacak rakibini geçmesi gereken Trabzonspor çalışmalarını sürdürüyor.

İkinci etap kamp çalışmalarının ardından 3 günlük izin verilen oyuncular, yarın toplanarak Sparta Prag maçının hazırlıklarına başlayacak.

İlk maçı 8 Ağustos'ta Prag'da ikinci maçı da Trabzon'da oynayacak olan Bordo-Mavililer, deplasmandan avantajlı bir skor elde ederek turu Trabzon'da geçmeyi amaçlıyor.

Trabzonspor Prag'ı elerse ne olacak? Play-off kuraları ne zaman çekilecek?

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. öneleme turunda rakiplerini geçecek olan takımlar Play-off turuna kalacak. Play-off turu kuraları ise 5 Ağustos 2019 Pazartesi tarihinde İsviçre'nin Nyon kentinde çekilmesi planlanırken, Trabzonspor Dış İlişkiler Sorumlusu Ahmet Fikret Gökhan'da takımı kura çekiminde temsil edecek.

5 Ağustos günü çekilecek kuralarla beraber maçlar 22-29 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor