Trabzonspor Uğurcan Çakır'ın alternatifini belirledi

Trabzonspor Teknik direktör Abdullah Avcı, Uğurcan Çakır'ın gitmesi durumunda eski öğrencisi Mert Günok'u getirmek istiyor

Trabzonspor Uğurcan Çakır'ın alternatifini belirledi

Süper Lig'de son haftalara girilirken transfer çalışmaları da hızlandı. Trabzonspor'da da uzun bir transfer listesi oluşturulurken takımdan ayrılması beklenen isimlerin de alternatifleri belirlendi.

Bu noktada Avrupa devlerinin radarında olan ve bu yıl takımdan ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılan Uğurcan Çakır'ın yerine de takviye yapılması planlanıyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın, Uğurcan'ın gitmesi durumunda kaleyi eski öğrencisi Mert Günok'a emanet etmeyi hedeflediği öğrenildi. Başakşehir'de forma giyen 32 yaşındaki tecrübeli kaleciyle şimdiden görüşme yapıldığı ve olumlu yanıt alındığı bildirildi.

2017 yılından bu yana İstanbul ekibinde forma giyen ve performansıyla A Milli Takım'a da yükselen Mert'in sözleşmesi 2023 yılında sona erecek. Fenerbahçe altyapısında yetişerek uzun yıllar burada kalan Mert daha sonra bir dönem de Bursaspor'un kalesini korumuştu.

Tecrübeli kaleci bu sezon ligde zor günler geçiren Başakşehir'de toplamda çıktığı 26 maçta kalesinde 50 gol gördü

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Uğurcan Çakır'ın alternatifini belirledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
96 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor