Trabzonspor U-21'de skandal!

Trabzonspor cezalı oyuncu oynattığı için Başakşehir karşılaşmasında mağlup sayılacak.

Trabzonspor U-21'de skandal!

Trabzonspor U21 takımın hükmen mağup sayılacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Karadeniz Gazetesi'nde yer alan habere göre geçtiğimiz hafta Başakşehir ile karşılaşan bordo mavililer bu maçta cezalı oyuncu oynattı ve mağlup sayılacak.

İşte o haber :

CEZA GEÇEN SEZONDAN

TRABZONSPOR U-21 takımı geçtiğimiz hafta İstanbul’da Başakşehir ile karşılaştı. Mücadele 0-0 sona erdi. Ancak kulislere düşen bir iddia bomba etkisi yarattı. İddiaya göre; Bordo-Mavili takım bu maçta cezalı oyuncu oynattı. Yine aynı kişilerin iddiasına göre, Bordo-Mavili takımın oyuncularından Berkay Sefa Kara’nın geçtiğimiz sezondan cezası vardı. 

DURUM FARK EDİLDİ AMA!

GEÇTİĞİMİZ sezon Ofspor forması giyen Berkay, Sivas Belediye ile oynanan U19 maçında kırmızı kart gördü. Ancak sonrasında hiçbir altyapı maçınaçıkmadı. Cezalar aynı kategoriyi kapsadığı için Berkay’ın cezası devam etti. Yeni sezonda Trabzonspor’a profesyonel imza atan Berkay, Başakşehir ile oynanan U-21 maçında ilk 11’de sahaya çıktı. Karşılaşma 0-0 sona erdi. Yine iddia sahiplerine göre durum fark edildi. Ancak iş işten geçmişti.

KORAY DİREKTEN DÖNDÜ!

ALDIĞIMIZ bilgilere göre, Bordo-Mavili takım bu maçta cezalı Berkay’ı oynattığı için hükmen yenik sayılacak. Aynı maçta bir başka skandaldan daha dönüldü. Yine iddiaya göre Kartalspor’dan alınan Koray Kılınç’ın babası yetkilileri arayıp, “Oğlumun geçen sezondan cezası var. Oynatmayın” dedi. Bu gelişme üzerine Koray kadrodan çıkarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor