Trabzonspor tüzüğünde başkanlığa aday olma şartı maddesi çıkarıldı

Trabzonspor'un tüzük kongresinde maddelerin oylamasına geçildi.

Trabzonspor tüzüğünde başkanlığa aday olma şartı maddesi çıkarıldı

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor'un tüzük kongresinde yönetim kurulu üyelerinin imzalı önerisinin bulunduğu madde oylamadan geçemedi.

Trabzonspor'un tüzük değişikliği için düzenlenen Olağanüstü Genel Kurulu'nda maddelerin oylaması yapılıyor. Yeni taslak tüzükte yer alan 41. maddesin A fıkrasının A bendinde yer alan Trabzonspor başkanlığına adaylık başvurusunda bulunacak kişinin kriterlerini belirleyen madde görüşüldü. Trabzonspor yönetim kurulunu teklifiyle oylamaya sunulan madde kabul edilmedi. 

Trabzonspor'da tüzükte reddedilen madde şu şekilde: 

TEKLİF EDİLEN VE REDDEDİLEN MADDE

A. Adaylık, seçilme ve Asli Görevler

a Yönetim Kurulu Başkanı: Genel Kurula katılma hakkı bulunan asil üyelerin en az 200’ünün ıslak imzası ile adaylığa teklif ettiği, bir nedeniyle “belli hakları kullanmaktan yoksun bırakılma” cezası almamış, başka nedenle medeni haklarını kullanmaktan geçici veya devamlı olarak men edilmemiş, disiplin cezası almamış, en az on yıl derneğin üyeliğini yapmış, süresine bakılmaksızın asıl yöneticilik yapmış üyeler arasından seçilir. Üyeler, aynı seçim için birden fazla adayı Yönetim Kurulu Başkanlığına teklif edilemez. Bu madde salonda yapılan oylama sonucu genel kurul üyelerinin onayından geçemedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler