Trabzonspor taraftarlarından TFF'ye sessiz protesto: Bu daha başlangıç!

Trabzonspor taraftarları TFF'yi protesto etti.

Trabzonspor taraftarlarından TFF'ye sessiz protesto: Bu daha başlangıç!

Haber61 - Spor Servisi -

Trabzonspor taraftarları, Türkiye Futbol Federasyonu Trabzon Şubesi önünde eylem gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta oynanan Göztepe maçındaki hakem hataları sonrasında Trabzonspor sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, Başkan Ahmet Ağaoğlu, Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ise yaptıkları açıklamalar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin kuruluna sevkedilmiş ve ceza almışlardı.

Trabzonspor taraftarlarının yaşanan bariz hakem hatalarına tepki olarak bugün (09.11.2019 Cumartesi) Saat 16:00'da TFF Trabzon Şubesi önünde oturma eylemi gerçekleştirdi. Taraftarlar bina önüne siyaj çelenk bırakarak sessiz oturma eylemi gerçekleştirdi.

Eyleme katılan Trabzonlu Gençler Grubunun lideri Mehmet Fındıkçı "Adaletli olunmasını istiyoruz. Hakemler herkese eşit şekilde düdük çalsn başka bir şeyi istemiyoruz. TFF gerekeni yapsın hakemleri mi değişirler ne yaparlar bilemiyorum. Başkanımıza ceza kesiyorlar. Başkanımız hakkımızı savunuyor. Bu daha başlangıç. Şimdi çelenk bıraktık. Ligdeki kimseye yanlı düdük çalınmasın. Bu böyle devam ederse 2010-11 deki gibi 60-70 bin kişiyşle sokağa çıkacağız. Yanlı bir tutum var. Trabzonspor lige her iyi başladığında bir operasyon çekiliyor." dedi.

Protestoda yer alan Farozlular Grup Lideri Emrah Urcu " Fazla söze gerek yok. Sessiz oturma eylemi yaıyoruz. Çünkü daha ligin 11. haftası. Bazı şeylerin önünü kesmek istiyoruz. " ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt ise "Bilindiği gibi Trabzonspoor ne zaman şampiyonluğa oynaresa önüne engeller koyuluyor. 96'da, 2004'de ,2011'de aynıları oldu. Bu sene yine takım bir ivme yakaladı, masabaşı oyunlar başladı. Biz istyiyoruz ki futbol sahada oynansın. Arkadaşlarımızın organizesiyle tepkimizi bu şekilde veriyoruz." şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor