Trabzonspor Sosa ile devam ediyor

Trabzonspor durumu merak konusu olan Sosa ile devam edecek.

Trabzonspor Sosa ile devam ediyor

Haber61 - Spor Servisi - Antalya - Trabzonspor’da sezon başında Milan’dan transfer edilen ve Mali Fair Play sıkıntısı nedeniyle ilk aşamada yarım sezonluk kiralanan Jose Sosa’nın kiralık sözleşmesi 15 Ocak’ta sona erecekti.  Mali Fair Play kurallarına takılmamak için yapılan bu uygulama sonrasında Sosa’nın bonservisinin alınacağı bildirildi.


Takıma geldiği günden beri performansı tartışma konusu olan ve sözleşmesi nedeniyle gönderilip gönderilmeyeceği konuşulan Arjantinli oyuncu Jose Sosa için Milan’a gerekli ödemenin kısa süre içinde yapılacağı kaydedildi.

Böylece bordo mavili takım Milan’a kiralama bedeli olan 1 Milyon 350 Bin Euro’nun yanı sıra 3 Milyon 400 Bin Euro daha ödeyecek.

İlk dönem Trabzonspor’dan 1 Milyon 620 Bin Euro kazanan Jose Sosa ikinci dönem de aynı rakamı alacak ve sonrasında 2018-19’da yıllık 3.320.000 Euro 2019-20’de 3 Milyon 240 Bin Euro alacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
35 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor