Trabzonspor rövanş peşinde

Trabzonspor ligin ilk yarısında farklı yenildiği Karabükspor'dan kendi evinde rövanşı almak istiyor.

Trabzonspor rövanş peşinde
 Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasının açılış maçında sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, ligin ilk yarında kaybettiği rakibinden rövanşı alma peşinde.

Süper Lig'in ikinci yarısının yenilmez takımlarından Trabzonspor, ilk dört maçını kazanarak önemli bir çıkışa imza attı. Son iki haftadır maç kazanamayan bordo-mavililer, Aytemiz Alanyaspor'un ardından Atiker Konyaspor deplasmanından da beraberlikle dönerek, son iki haftada 4 puan kaybetti. Trabzonspor, son haftalarda yaşadığı puan kayıpların telafi etmenin yanı sıra ligin ilk yarısında deplasmanda 4-0 mağlup olduğu Kardemir Karabükspor'u taraftarı karşısında yenerek rövanşı almak istiyor.

Bu maç Avrupa için önemli viraj

Ligde yakaladığı çıkışın ardından Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Trabzonspor'da her maç final niteliği taşıyor. Lider Beşiktaş ile takipçisi Medipol Başakşehir puan farkını açmasının ardından Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen takımlar arasındaki puan farklarının yakın olması, bordo-mavililerin, Kardemir Karabükspor ile oynayacağı müsabakaya ayrı bir önem katıyor. 32 puan ile 6. sırada bulanan Trabzonspor, 30 puan ile 8. sırada bulanan Kardemir Karabükspor'u yenerek hem aradaki puan farkını açmanın hem de üst basamaklara bir adım daha yaklaşmanın hesaplarını yapıyor.

Trabzonspor'da sarı alarm

Trabzonspor'da 6 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Bu durumun bordo-mavilileri ilerleyen haftalarda sıkıntıya sokacağı ihtimalini düşünen Teknik Direktör Ersun Yanal, oyuncularıyla bir araya gelerek uyarılarda bulundu. Gereksiz kartlardan kaçınmaları gerektiğinin altını çizen deneyimli teknik adam sahada her oyuncunun kontrollü hareket etmesi gerektiğini vurguladı. Bordo-mavililerde Onur, Uğur Demirok, Mustafa Akbaş, Aytaç Kara, Rodallega ve N'Doye sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor