Trabzonspor – Roma maçı öncesi kriz sürüyor! Aşı olmalarına rağmen…

Trabzonspor, Konfederasyon Kupası Play-Off turunda Roma ile karşılaşacak.

Trabzonspor – Roma maçı öncesi kriz sürüyor! Aşı olmalarına rağmen…

Haber61 - Spor Servisi / Okan Çıtlak Trabzonspor, UEFA Konfederasyon Kupası play-off turunun ilk maçında Perşembe günü Roma ile karşılaşacak.

Maç öncesi biletler satışa çıkartılırken, aşı konusunda karmaşa yaşanıyor. Stadyuma girmek isteyenlerin aşı programını tamamlama şartını karşılamaları gerekiyor.

Bu şartlar Türkiye içerisinde yaşayan taraftarlarda sorunsuz uygulanırken, gurbetçi taraftarlar bir takım sıkıntılar yaşıyor.

Yurt dışında yaşayan ve Trabzonspor – Roma karşılaşmasına gitmek isteyen bazı taraftarlar, 2 doz Biontech aşılarını yaptırmalarına karşın biletlerini alamadıklarını dile getiriyor.

Yaşanan sıkıntının, yurt dışında yapılan aşıların Türkiye’deki sistemlerde gözükmemesi olduğu belirtiliyor. Ellerindeki aşı kartıyla Trabzonspor kulübüne ve İl Sağlık Müdürlüğü’ne başvuran taraftarlar çözüm arıyor.

Yaşadıkları ülkelerden almış olduğu aşı kartını İl Sağlık Müdürlüğü’ne ileten vatandaşlara ise sürecin uzun süreceği ve Perşembe günü oynanacak karşılaşmaya yetişmeyeceği bilgileri verildiği belirtildi.

Taraftarlar hem sürecin kısalması hem de çözümün bulunması hususunda yetkililere çağrı yaptılar.

İŞTE 2 DOZ AŞISINI FRANSA'DA YAPTIRAN BİR TARAFTARIN AŞI KARTI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler