Trabzonspor Pendikspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor, Pendikspor’u ağırlayacak. Trabzonspor Pendikspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar…

Trabzonspor Pendikspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor, Süper Lig’in 7. Haftasında Pendikspor ile karşılaşacak. Trabzonspor Pendikspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Bütün ayrıntılar bu sayfada…

Bugün (30.09.2023 Cumartesi) Papara Park’ta oynanacak karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Gökhan Barcın yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Yiğit Arslan olacak. Saat 16:00’da başlayacak karşılaşma Bein Sports 1’den canlı olarak ekranlara gelecek.

trabzonspor-pendikspor-maci-saat-kacta-hangi-kanalda-001.jpg

Karşılaşmayı Haber61 Canlı Anlatım sistemiyle anbean takip edebilir, Haber61 TV’den maç öncesi stat önünden, maç sonu stat önü ve karma alandan yapılacak canlı yayınlarla müsabakanın nabzını tutabilirsiniz.

HABER61 TV’Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

MUHTEMEL 11’LER!

TRABZONSPOR: Uğurcan, Mehmet Can, Baniya, Benkovic, Eren, Mendy, Bakasetas(Umut), A.Ömür, Visca, Bardhi, Onuachu

PENDİKSPOR: Erdem, Sequeira, Berkay, Welinton, Serkan Asan, Vukovic, Midtsjo, Endri Çekiçi, Romero, Lusamba, Thuram

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

Trabzonspor ile Pendikspor ilk kez karşılaşacak. Trabzonspor son maçında deplasmanda Hatayspor’a 3-2 mağlup olurken Pendikspor evinde Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

Pendikspor, Süper Lig tarihinde Trabzonspor'un karşılaştığı 63'üncü takım olacak. Bordo-mavililer bugüne kadar rakip olduğu 62 takımı da mağlup etmeyi başardı.

Bu sezonun üçüncü haftasında Çaykur Rizespor'u konuk ettiği Süper Lig maçını 3-2 kaybeden Trabzonspor, kulüp tarihinde lige o sezon yükselen iki takımdan iç saha mağlubiyeti almadı.

İstanbul takımlarını konuk ettiği son 16 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Trabzonspor (8G 7B), tek mağlubiyetini geçen sezon lige yeni yükselen Ümraniyespor'dan aldı (Mart 2023; 1-2).
Bu sezon Süper Lig'de henüz 3 puanla tanışamayan Pendikspor (4B 2M), 2011/12'den bu yana bir sezonun ilk yedi maçını galibiyet alamadan geçen ikinci İstanbul takımı olabilir (Ümraniyespor; 2022/23).

Süper Lig'de oynadığı son 14 maçtan beraberlik çıkmayan Trabzonspor (7G 7M), daha uzun bir seriyi en son Mart-Eylül 2013 arasındaki 15 karşılaşmalık süreçte yaşadı.

Bu sezon Süper Lig'de en fazla net gol pozisyonunu (9) en yüksek yüzdeyle (%81.8) gole çeviren takım Trabzonspor. Pendikspor ise şu ana kadar Gaziantep FK'nın (25) ardından rakiplerine en fazla net gol pozisyonu veren ikinci ekip konumunda (21).

Trabzonspor'un yeni transferi Paul Onuachu, bordo-mavili formayla sahada kaldığı 115 dakikada takımının attığı dört golün üçüne doğrudan katkı sağladı (2 gol & 1 asist).

2023/24 Süper Lig sezonunda attığı üç golü de penaltıdan kaydeden Oscar Romero'dan (8) daha fazla isabetli şut çeken sadece iki oyuncu bulunuyor: Edin Dzeko (11) & Sebastian Szymanski (9).
Bu sezon kalesinde en fazla gol beklentisi gören Süper Lig kalecisi olan Erdem Canpolat (10.32 xGOT), aynı zamanda Matias Dituro'nun (+4.51) ardından bu beklenti ile yediği gol (7) arasında pozitif anlamda en büyük fark olan ikinci isim konumunda (+3.32).

Trabzonspor seyircisi önünde çıktığı altı Süper Lig maçının beşini kazanan Nenad Bjelica (1M), kulüp tarihinde ilk yedi iç saha karşılaşmasında altı galibiyete ulaşan ikinci teknik direktör olmak istiyor (Mustafa Reşit Akçay; 2013/14).

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler