Trabzonspor Molde'yi geçemedi, tur Norveç'e kaldı

Trabzonspor Molde ile Konferans Ligi 3. ön eleme turunda karşılaştı. Maç 3-3 berabere sona erdi

Trabzonspor Molde'yi geçemedi, tur Norveç'e kaldı

Haber61 Spor Servisi - UEFA Konferans Ligi'nin 3. Ön Eleme turunda Trabzonspor Molde ile karşılaştı. Bordo mavililer baştan sona üstün oynadığı maçta sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı.

3 kez öne geçen Trabzonspor rakibinin gollerine engel olamazken bşr de 90+4'te penaltı kaçırıldı. Maç 3-3 sona erdi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Trabzonspor 15. dakikada Nwakaeme ile 1-0 öne geçti. Bu gole 30. dakikada Brynhildsen yanıt verdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda baskısını sürdüren Fırtına, Hugo'nun kafa golüyle skoru 2-1'e getirdi. Üstünlüğünü koruyamayan Trabzonspor bir kez daha Brynhildsen'e engel olamadı ve 64. dakikada skor eşitlendi. 74. dakikada bu kez sahneye Djaniny çıkarak skoru 3-2'ye taşısa da Molde 85. dakikada beraberliği bu kez Hussain ile yakaladı.

90+4. dakikada Yusuf'un ceza sahası içinde düşürülmesiyle kazanılan penaltıda ise Bakasetas topu direğe nişanlayınca eşitlik bozulmadı. Bordo mavililer turu Norveç'te 12 Ağustos'ta oynanacak maça bıraktı.

Detaylar İçin Tıklayın

11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan, Edgar, Hugo, Peres, Bakasetas, Berat, Hamsik, Gervinho, Djaniny, Nwakaeme

Molde: Linde, Gregersen, Sinyan, Knudtzan, Risa, Hussain, Mannsverk, Aursnes, Hestad, Omojiuanfa, Brynhildsen

kadro

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
67 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler