Trabzonspor maçın hikayesini paylaştı! “Her şeyini ver, kazan ve gel!”

Trabzonspor Gaziantep FK maçının hikayesini paylaştı.

Trabzonspor maçın hikayesini paylaştı! “Her şeyini ver, kazan ve gel!”

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 25. Haftasında sahasında Gaziantep FK’yı 1-0 mağlup etti.

Bordo mavili Kulüp karşılaşmanın hikayesini paylaştı. Yayınlanan videoda Teknik Direktör Abdullah Avcının maç öncesi ve sonrası oyunculara yaptığı konuşma yer alıyor.

Avcı maç öncesinde, “Hazırlıklarımız iyi gitti, konsantrasyonumuz yüksekti. Kazanarak gidiyoruz ve bunu hissettiriyorsunuz. Her maç burada başlarken rakibe bunu hissettirmeniz gerekiyor. Burası Trabzonspor ama bugün sabır bizim için çok önemli. Akıl son derece önemli. Duygularımızı buna karıştırmayalım. Duygularımızı coşkunun içine sokalım. Büyük hedefler istiyorsunuz değil mi? Hepimiz istiyoruz. O zaman her şeyini vermek zorundasın. Her şeyini ver kazan gel” dedi.

Avcı maç sonu ise “Bu oyunlar çok zor oyunlardır. Rakibi açmak sabır ve çok çalışmak ister. Ve bugün geldiğimiz nokta çok güzel. Bunun üzerine koyarak devam etmeliyiz. Kazanarak devam etmemiz lazım. Çok mesafeler kapattınız. Teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor