Trabzonspor Konya'da 2 puan bıraktı!

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaştı.

Trabzonspor Konya'da 2 puan bıraktı!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Atiker Konyaspor'a konuk oldu. Konya BB. Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetti.

Maça hızlı başlayan Trabzonspor 11. dakikada Hugo Rodallega'nın golü ile öne geçti. 17. dakikada Johnsson Nwakaeme'den kaptığı topu ceza sahası dışından çektiği şutla skoru 1-1'e getirdi. 45. dakikada ise Fofana skoru 2-1 yaptı ve Konyaspor devreye galip girdi.

İkinci yarının 79.dakikasında elle müdahale sonrası kazanılan penaltı vuruşunu gole çeviren Sosa skoru 2-2'ye getirdi ve maç bu sonuçla sona erdi.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI İÇİN TIKLAYIN

SPOR TOTO SÜPER LİG'DE PUAN DURUMU, FİKSTÜR VE MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Trabzonspor seri peşinde!

İLK 11'LER!

Trabzonspor: Uğurcan, Kamil Ahmet, Hüseyin, Rodallega, Sosa, Toure, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Novak, Yusuf, Nwakaeme 

(Yedekler: Amiri, Arda Akbulut, Olcay, Murat Cem, Batuhan, Ekuban, İbanez)

Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Volkan Fındıklı, Johnsson, Ömer Ali, Jevtovic, Milosevic, Uğur Demirok, Fofana, Ferhat Öztorun, Skubic, Mücahit Can

(Yedekler: Ertuğrul, Mücahit, Jahovic, Traore, Ali Çamdalı, Hurtado, Amir Hadziahmedovic, Leonard Zuta, Ali Karakaya)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor