Trabzonspor Kayseri'ye ödeme yapacak mı? Açıklama geldi

Hacısalihoğlu, Kayserispor Okay'ın transferinden pay istemesiyle ile ilgili konuştu

Trabzonspor Kayseri'ye ödeme yapacak mı? Açıklama geldi

Haber61 Spor Servisi - Tuncay Lakot

Trabzonspor’dan Celta Vigo’ya “sözleşmesindeki 6 Milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi kullanılarak transfer olan Okay Yokuşlu’nun gidişinin ardından “pay” tartışmaları da başladı.

Okay’ın gidişinin ardından eski takımı Kayserispor transfer bedelinden pay isteyerek bordo mavili kulübe yazı gönderdi. Okay’ın Trabzonspor’a transfer olurken imzalanan sözleşmede “Sonraki transferinden pay alınır” maddesi olduğunu belirten sarı kırmızılı yetkililer 1 hafta içerisinde 1.5 Milyon Euro’nun kendilerine ödenmemesi halinde hukuki yollara başvurulacağını bildirdi.

Bu gelişme üzerine Haber61’e konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu “ Okay konusunda sözleşmede yer alan bir madde var ama net değil. Maddede satış bedelinden pay alınır ifadesi var ancak bu satış değil tazminat.  Celta Vigo sözleşmedeki tazminatı ödeyerek oyuncuyu aldı. Karşılıklı müracaatlar olacaktır biz de hukuki haklarımızı tabi ki kullanacağız.” İfadelerini kullandı
 

okay

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor