Trabzonspor ile yollarını geçtiğimiz günlerde karşılıklı olarak ayıran Taxiarchis Fountas, yeni takımında ilk maçına çıktı.
Bordo-mavililerle sözleşmesini fesheden Yunan oyuncu, Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden OFI Crete FC ile anlaşma sağlamıştı.
Yunanistan Süper Ligi'nin 3. haftasında Volos'a konuk olan OFI Crete FC, Fountas'ın 10. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gol, Fountas'ın yeni takımıyla çıktığı ilk maçta kaydettiği ilk gol oldu ve Yunan oyuncu yeni takımına hızlı bir başlangıç yaptı.
Tüm Yorumlar (9)
TRABZON61
1 yıl önceBu futbolcu yapılan transferlerden daha iyiydi. AVCI nın işgüzarlığı...
avcı
1 yıl önceavcı : fountas'a iyi bakın..
Ömer
1 yıl önceAvcı adama orta sahayı geçme diyordu nasıl gol atsın...
Murat Z.
1 yıl önceO gittiği takım 2 cilig mı,3 cu lig mı. Önce bunu bir açıklayın.
nb
1 yıl önceadamları oynayacakları yerde oynayacakları şekilde rahat bırakmaz sınırlarsan olacağı budur :)
benhakan
1 yıl önceenis bardiye verilen şans fountasa verilseydi çok iş yapardı ama avcı işte işallah birdaha trabzonsporun başına geçmez
mehmet
1 yıl önceYunanistan Süper Ligi... Daha ne yazsinlar.
Macit Mucit
1 yıl önceBoyle olurmu,takimi batirsib giderkende parasini alsin.Avcinin aldigi ve takima harcattigi tum paralar alinsin.
Ali
1 yıl önceBence de bu futbolcu iyiydi ama yeterli şansı bulamadı.