Kadrosunu tecrübeli isimlerle güçlendirme hedefinin yanı sıra gelecek vadeden genç yeteneklere de odaklanan Trabzonspor, 18 yaşındaki stoper Nidal Celik'i transfer listesine aldı.
Bosna Hersek takımı Sarajevo'da oynayan 18 yaşındaki oyuncunun kulübü ile 2027'ye kadar sözleşmesi var.
Piyasa değeri 500 bin euro olan 1.92 boyundaki kule için en az 1 milyon euro bonservis talep ediliyor.
Hem stoper hem de sağ bekte görev yapabilen Boşnak futbolcu, Bosna-Hersek Milli Takımı'na da davet edildi. Celik, bu sezon 17 maçta forma giydi ve 1 asist yaptı.
Tüm Yorumlar (6)
MantıXız
1 yıl önceUmarım Visca’ya sorulmuştur, bu Futbolcu nasıl diye ? Gerçi o konuda da şüpheliyim !! Bu Scout 5-7 dakikalık Videolar izleyip, transfer yapan bir Ekip !! Neyi merak ediyorum biliyor musunuz ?? Şu transfer edilen futbolcuların, kaçı çıplak gözle izlendi yada hiç izlendi mi ?? Trabzonspor ve Türkiye’deki Kulüblerde şu zihniyet var; yapılan transferlerden (14 + ) dan 4’ü tutarsa müthiş bir başarı !! Yani, yaklaşık % 28 buçuğu tuttu mu, Yöneticiler göbek atıyor !!
MOCKBA
1 yıl önceTakip edin 35 yaşına gelince alırsınız Savic gibi Wakaeme gibi Orsic gibi Ozan Tufan gibi Bardhi gibi
Oflu
1 yıl önceBizim futbol dahisi Scout ekibi ancak takip eder.
Momoç
1 yıl önceElinizdekileri, kadrodaki, alt yapıdaki gençleri çok değerlendirdiniz ya!! Bir bu genç kaldı, onu da alıp zayi edin, boşa para harcayın, tam olsun!!
Ayhan kurt
1 yıl önceBunlardan bizde çok var 500 bin mis 1 milyon olmuş yani 34 milyon uyan Traftar yemeyin bu zokalari
Erol
1 yıl önceBu ne biliyormusun,al seyirciye 1 kez gösterme, sonra yolla, maksat para dönsün.