Trabzonspor Gümüşhanespor maçı hangi kanalda?

 Trabzonspor bu akşam sahasında Gümüşhanespor’u ağırlayacak

Trabzonspor Gümüşhanespor maçı hangi kanalda?
Spor Toto Süper Lig’de bu sezon beklenenden çok uzak bir performans sergileyerek alt sıralara gerileyen Trabzonspor Türkiye Kupası gruplarında ilk maçına çıkıyor.  Sahasında Gümüşhanespor’u ağırlayacak olan bordo mavililer sahadan galibiyetle ayrılarak hem kupaya 3 puanla başlamak hem de lige moralli devam etmek istiyor.

Trabzonspor Gümüşhanespor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Bu akşam saat 20.30’da oynanacak olan karşılaşmayı A2 TV canlı yayınlayacak. A2 TV eğer televizyonunuzda bulunmuyorsa uydunuza şu şekilde ekleyebilirsiniz;

TÜRKSAT 4A uydusunda,
Frekans: 12053 Mhz
Symbol Rate: 27500
FEC: 5/6
Pol: H ( Yatay)

Muhtemel 11'ler:

Trabzonspor
Esteban, Zeki, Uğur, Mustafa, İbanez, Onazi, Okay, Mehmet, Yusuf, Bero, Muhammet Demir
T.D.: Ersun Yanal

Gümüşhanespor
H.Hüseyin, S.Zafer, M.Cansın ,Taşkın,Cem ,Cumhur ,Serhat ,Osman , M.Menderes, Rıdvan , Ali 
T.D.: Tarık Daşgün
Tarış Daşgün: ‘Kazanmak için oynayacağız’

Trabzonspor’un rakibi Gümüşhanespor, 2. Lig Kırmızı Grup’ta Ankaragücü ile birlikte zirve ortağı. Alt sıralardaki rakiplerine ciddi puan farkı yaparak yol alan Kırmızı-Beyazlılar’ı döneminin yıldız oyuncularından olan Tarık Daşgün çalıştırıyor. Avni Aker’e kazanmak için çıkacaklarını ve Trabzonspor gibi bir ekiple oynamaktan ötürü mutluluk duyduklarını belirten Daşgün, şunları söyledi: “Gruplara iyi başlangıç yapma düşüncesindeyiz. Hem kendimizi görmemiz hem de gruplara iyi bir giriş yapmamız açısından önemi bir maç. Ekip olarak hangi takım olursa olsun sahaya kazanmak için çıkıyoruz ve önümüze maç maç bakıyoruz.”


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor