Trabzonspor, Fenerbahçe'ye odaklandı

Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor, bu karşılaşmaya odaklandı.

Trabzonspor, Fenerbahçe'ye odaklandı

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Trabzonspor zorlu müsabakaya odaklandı. Bordo-mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı, Başakşehir maçının analizinde eksikleri ve artıları değerlendirdikten sonra takımını sarı-lacivertlilerle oynayacakları müsabakaya hazırlayacak.

Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'i eksiklerine rağmen 1-0 mağlup ederek kazanma alışkanlığını sürdüren Trabzonspor, iki günlük iznin ardından Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde toplanarak Fenerbahçe maçı hazırlıklarına start verecek. Teknik Direktör Abdullah Avcı, her hafta olduğu gibi bu hafta da yeni maçın hazırlıklarına başlamadan önce Başakşehir maçının analizini oyuncularıyla birlikte yapacak. Bu karşılaşmada neleri doğru, neleri eksik yaptıklarını konuşacak olan tecrübeli teknik adam sonrasında ise Fenerbahçe maçın analizlerini yaparak oyuncularını zorlu müsabakaya hazırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor