Anahtar Deliği - Ümit Özdağ, Trabzon’a gelecek mi? - 23.07.2022

Trabzonspor elinden kaçırdı! Zorluoğlu ve Aktürk buzları eritti, Ozan Çetiner gidecek mi? İsmet Durmuş ne yapmak istiyor? Turgay Şahin’den açık tehdit! Kadırga şenliği coşku ile kutlandı.

Anahtar Deliği - Ümit Özdağ, Trabzon’a gelecek mi? - 23.07.2022

TRABZONSPOR ELİNDEN KAÇIRDI!

İsmail Yüksek… 26 Ocak 1999 doğumlu...
2019-2020 sezonunda Sadi Tekelioğlu, Gölcükspor’da çalıştığı dönemde, İsmail Yüksek'i Trabzonspor’a önermişti. Trabzonspor da izleme komitesini Gölcükspor’un müsabakalarına göndererek futbolcuyu izlettirmişti. Fakat izleme komitesi, sporcu için yetersiz raporu verince bu transfer gerçekleşmemişti.
Gölcükspor yönetiminin çoğu Trabzonlu olduğu için onlar da İsmail’i Trabzonspor’a vermek istiyorlardı. Trabzonspor bu transfere sıcak bakmayınca, futbolcunun ismi menajerler vasıtasıyla Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un önüne geliyor. Ali Koç teknik ekibine, “İyi bir araştırma yapın” diyor. Koç, Sadi Tekelioğlu’nun İsmail hakkında olumlu referans verdiğini duyunca, "Sadi Tekelioğlu söylemişse, izlemeye bile gerek yok. Sadi Hoca ne söylemişse altına imzamı atarım. Bir an evvel kulüp yetkilileri ile görüşün ve bu transferi bitirin” talimatını veriyor. O dönem bir miktar para, Fenerbahçe’nin Topuk Yaylası’daki Tesislerinde kamp ve malzeme yardımı karşılığında futbolcu Fenerbahçe’ye transfer oluyor. Trabzonspor’un konuyu ciddiye almaması ve Tekelioğlu’nun referansını yok saymasından dolayı, bugünkü değeri milyon euro ile ölçülemeyecek genç bir yıldızı, Bordo-Mavili kulüp elinden kaçırmış oldu. Trabzonspor, maliyeti yok denecek kadar az olan bu futbolcuyu bünyesine katıp, 1461 Trabzon’a kiralık olarak verse ne kaybetmiş olacaktı? Takdir kamuoyunun!

Anahtar Deliği 23.07.2022

Anahtar Deliği 23.07.2022

ZORLUOĞLU VE AKTÜRK BUZLARI ERİTTİ

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk, bir ziyaret sırasında TİSKİ ile sorun yaşadıklarını belirtmişti. Aktürk’ün bu iddialarına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Meclis toplantısında cevap vermişti. Sonrasında Tüm Trabzon Muhtarlar Derneği, Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklaması yaparak, Aktürk’e tepki göstermiş ve Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarını belirtmişlerdi. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman ile bir araya geldi. Aktürk, Büyükşehir Belediyesi yönetimi ile şehrin menfaatine olacak her konuda aynı masa etrafında oturup istişarede bulunabileceğini dile getirdi.

Anahtar Deliği 23.07.2022

OZAN ÇETİNER GİDECEK Mİ?

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü soruşturma geçiriyor. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner’in, Hayri Gür Spor Salonu’nda çalışan kadın güvenlik görevlisi ile girdiği ikili diyalog sonrası, güvenlik görevlisi tarafından hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine Trabzon Valiliği, Hayrullah Ozan Çetiner hakkında soruşturma başlattı. AK Parti Trabzon İl Yönetimi’nin Çetiner’den rahatsız olduğu, Spor Bakanı’ndan Trabzon’a yeni bir müdür atanması yönünde talepte bulunduğu iddia edildi.

Anahtar Deliği 23.07.2022

ÜMİT ÖZDAĞ TRABZON'A GELECEK Mİ?

Zafer Partisi Trabzon İl Başkanı Aycan Sulak Elbir ve yönetim kurulu basın toplantısı düzenleyerek, Trabzon’da yürüttükleri çalışmalar ve projeleri hakkında kamuoyuna bilgi verdi. Elbir, kendisini ve yönetim kurulunu basına tanıttı. Partinin Trabzon’da nasıl teşkilatlandığını, hangi ilçelerde neler yaptıklarını dile getirdi. Bundan sonra yoğun bir şekilde sahada olacaklarını ifade eden Elbir, “28 Ağustos'ta Ankara'da gerçekleştirilecek büyük kongremizden sonra Genel Başkanımız bir kaç günlük program için Trabzon'a gelecek” dedi.

Anahtar Deliği 23.07.2022

İSMET DURMUŞ NE YAPMAK İSTİYOR?

Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevinden alınan Prof. Dr. İsmet Durmuş’un sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlar tepkilere neden oldu. Durmuş’un devlet memuru olmasına rağmen, siyasi paylaşımlarla gündem yaratmak istemesi vatandaşların tepkisine yol açtı! Konuyla ilgili olarak bizlere serzenişlerini dile getiren vatandaşlar, “İsmet hoca devletin çalışan bir memuru. Kendisinin siyasi paylaşımlarda bulunması çok hoş olmuyor. Eğer siyasete bu kadar meraklı ise devletteki görevini bırakır, özel hastaneye geçer, siyasetini yapar. Devlet içinde sergilenen bu tür tavır ve yaklaşımlar, hem çalıştığı kurumu hem de devleti yıpratır” ifadelerini kullandılar.

Anahtar Deliği 23.07.2022

TURGAY ŞAHİN’DEN AÇIK TEHDİT!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi CHP Grubu Başkanvekili Turgay Şahin’in paylaşımı gündeme oturdu. Şahin, “Devletten maaş alıp da, mütemadiyen CHP’ye hakaret yağdıran amir, müdürler; iktidar değişikliğinde, Fizan’a gönderildiğinizden ağlamayacaksın! Bizden söylemesi!” dedi.

Anahtar Deliği 23.07.2022

Anahtar Deliği 23.07.2022

KADIRGA ŞENLİĞİ COŞKU İLE KUTLANDI

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün beldesi sınırları içerisinde bulunan ve üzeri açık camisiyle ünlü, tarihi Kadırga Yaylası’nda yüzlerce yıldır süren Otçu Şenliği, bu yıl da coşkuyla gerçekleştirildi. Gümüşhane, Trabzon, Giresun ve Bayburt illerinden gelen vatandaşların ortak yayla şenliği olarak da kabul edilen Kadırga şenlikleri, bu yıl da çok renkli geçti.

Doğu Karadeniz’in dört bir tarafından organizasyona katılan vatandaşlar, giydikleri yöresel ve rengârenk kıyafetlerle müthiş görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldular. Her yıl temmuz ayının 3. Cuma günü düzenlenen Kadırga Yayla Şenliklerinde, yüzlerce insan bir araya gelip horon oynayıp stres attılar. Şenliklere AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora da katıldı. Cora, “Birçok türküye konu olmuş, dillere destan asırlık geleneğimiz Kadırga Otçu Şenliğinde, hemşehrilerimizle bir araya gelmekten son derece mutlu oldum. Bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Anahtar Deliği 23.07.2022

Anahtar Deliği 23.07.2022

Hazırlayan: Atakan Kadıoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler