Trabzonspor eksi 8'den döndü!

Trabzonspor averajını artıya çıkardı!

Trabzonspor eksi 8'den döndü!

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında farklı, ikinci yarısında farklı bir görüntü sergileyen Trabzonspor artıya geçti. Sezon başından beri eksi averajlarda seyreden bordo-mavililer, Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup etmesinin ardından artı averaja geçti. 


Ligin ilk yarısında kabus gibi bir dönem geçirerek tarihinin en kötü günlerini yaşayan Trabzonspor, ligin ikinci yarısında yaptığı takviyelerle birlikte önemli bir çıkışa imza atarak geçmişe adeta sünger çekti. Geleceğe umutla bakmaya başlayan Karadeniz ekibi, sezon başında beri eksilerde seyreden averajını ise bu haftanın bitimiyle birlikte artıya geçirdi.

EKSİ 8'DEN GERİ DÖNÜŞ 

Bordo-mavililer ligin ilk yarısında oynadığı 16 maçta 18 puan toplarken, attığı 12 gole karşılık kalesinde ise 20 gol görmüştü. Eksi 8'lerde olan averajını ise ligin ikinci yarısında oynadığı ilk 8 maçta düzelterek artıya geçirdi. Karadeniz ekibi, ligin ikinci yarısında 13 gol atarken 24'ncü hafta itibariyle gol sayısını 25'e yükseltti. Kalesinde ise 3 gol gören Trabzonspor, söz konusu hafta itibariyle de kalesinde 23 gol görerek attığı gol sayısı yediği gol sayısının önüne geçmesiyle birlikte artı 2 averajı geçmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor