Trabzonspor'de hedef rekor kırmak!

25. haftada Medical Park Arena’da Galatasaray ile oynanacak dev maçın biletleri erkenden satışa çıktı. Yeni stadında geride kalan 3 maçta da 20 bin kişinin üzerine oynayan Bordo-Mavililer’in, 18 Mart’ta rekor kırması bekleniyor.

Trabzonspor'de hedef rekor kırmak!
2017’de maç kaybetmeyen Trabzonspor’un bu çıkışındaki en büyük etkenlerden biri hiç şüphe yok ki Akyazı’daki yeni stat. Medical Park Arena’da oynadığı 3 lig karşılaşmasında 7 puan alan Fırtına, taraftar sayısında 20 bin barajının altına düşmedi. Bordo-Mavililer, Akhisar maçının hazırlıklarına başlarken, bir sonraki mücadele olan 25. haftadaki Galatasaray maçının biletleri ise erkenden satışa çıkarıldı.

Kale arkaları 40 TL olarak belirlenirken, diğer tribünlerin fiyatları 80-100-200-250 ve 300 lira olarak artıyor. Yönetimin hedefi, 18 Mart’taki iç saha maçında taraftar rekoru kırmak ve en az 30 bin Trabzonlu’yu Medical Park Arena’ya getirmek.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor