Trabzonspor'dan TFF'ye başvuru

Yeni Malatya Stadı’nın kötü zemini nedeniyle Bordo-Mavililer’de sakatlık tedirginliğini yaşanırken, yönetim maçın farklı sahada oynanması için Futbol Federasyonu’na talepte bulundu. Sarı-Kırmızılılar ise stadın değişmesini istemiyor. Malatyaspor kulübü çimlere bakım yapıldığını belirtip, dün zeminin son halini paylaştı. Trabzonspor cephesi, TFF’nin kesin kararını bekliyor.

Trabzonspor'dan TFF'ye başvuru

Ligdeki müthiş çıkışını Yeni Malatyaspor maçıyla sürdürmek isteyen Trabzonspor’da, sakatlık endişesi yaşanıyor... Geçtiğimiz haftalarda Anadolu’daki yoğun kar yağışından pek çok stat etkilenirken, belki de en büyük sıkıntı Yeni Malatya Stadyumu’nda meydana gelmişti. 24 Ocak’taki Galatasaray ve 29 Ocak’ta oynanan Karagümrük maçlarında, saha zemini her iki kulübün tepkisini çekerken; kar temizleme çalışmalarında çimler ciddi hasar gördü. 

Ağaoğlu görüştü ama...

Halihazırda yoğun fikstür nedeniyle pek çok takımın sakatlıklarla boğuştuğu ortamda, Trabzonspor teknik heyeti Malatya’daki zemin nedeniyle ekstra endişeli. Trabzonspor Yönetimi, yarınki maçı farklı bir sahada oynamak için harekete geçerken, bizzat Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun Türkiye Futbol Federasyonu’na talepte bulunduğu öğrenildi. Konuyla ilgili Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek’le de görüşüldü ancak Sarı-Kırmızılılar, farklı bir statta maçın oynanmasına sıcak bakmadı.

‘Futbolcu sağlığı önemli’

Yeni Malatyaspor, kulübün Twitter hesabından stadın son halini paylaşırken, Karagümrük maçının ardından bakım çalışması yapıldığını ve zeminin yarınki karşılaşmaya hazır olduğunu belirtti. Trabzonspor cephesi ise her iki takım oyuncularının sakatlık tehlikesinin bulunduğunu ve futbolcu sağlığının ön planda tutulması gerektiğini TFF’ye iletti. Artık gözler Futbol Federasyonu’nun alacağı kararda.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor