Trabzonspor'dan tarihi savunma

Trabzonspor, CAS başvurusu öncesi sıkı bir savunma hazırlıyor.

Trabzonspor'dan tarihi savunma

UEFA tarafından verilen beklenmedik kararla Avrupa'dan 1 yıl men cezası alan Trabzonspor, hakkını CAS'ta arayacak. Çalışmalara hemen başlayan bordo-mavili kulübün hukukçuları, son dönemde sürekli kar açıklayan Trabzonspor'a verilen bu cezanın haksız olduğunu belirterek güçlü bir savunma dosyası hazırladılar. 

Trabzonspor'da iki önemli gündem maddesi var. İlki kalan 8 haftada hem lig şampiyonluğu hem de Türkiye Kupası'nı müzeye götürmek

İkincisi ise UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu (CFCB) tarafından verilen Avrupa Kupaları'ndan 1 yıl men kararının CAS başvurusuyla kaldırılması.

Bordo-mavililer, cezaya neden olarak gösterilen maddelerin geçersizliğinin ispatı için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile ortak hareket ediyor.

Kulübün ekonomi birimi ile yapılan değerlendirmeler sonucunda belgeler hazırlandı.

ORTAK ÇALIŞMA
Bordo-mavili kulübün hukukçuları son dönemde kar açıklayan Trabzonspor'a verilen bu cezanın haksız olduğunu belirterek güçlü bir savunma dosyası hazırladılar. Bunu Türkiye Futbol Federasyonu ile de paylaştılar. Ayrıca Federasyon da elindeki bilgileri CAS'a sunacak.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor