Trabzonspor'dan Şenol Güneş açıklaması!

Özkan Sümer, Şenol Güneş'in geleceği iddiaları üzerine konuştu

Trabzonspor'dan Şenol Güneş açıklaması!

Trabzonspor'da son dönemde gelecek yıl teknik direktörlüğe getirileceği iddia edilen Şenol Güneş hakkında bordo mavililerin başdanışmanı ve futbol koordinatörü Özkan Sümer açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor tarihinin önemli isimlerinden olan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile ilerleyen zamanlarda ki çalışma düşüncesi ile ilgili olarak Sümer, "Duygu ve düşünce başka ama Şenol çok sevdiğim, takdir ettiğim birisi. Benim öğrencim oldu ve hocalık zamanımda zaman zaman bir araya geldik. Ama bu ayrı bir şey. Şartlara göre değerlendirmeliyiz" dedi.
 

"OKAY, YUSUF VE ABDÜLKADİR'İN AYRILMALARINI DOĞRU BULMUYORUM" 

Trabzonspor'un 3 genç milli futbolcusu Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür için de Özkan Sümer şunları söyledi: 

"Gitmelerinden yana değilim, doğru da bulmuyorum. Onlar sportif açıdan daha verimli olacaklar ve bu verimlilikleri onların değerini de büyütecek. Sonra Trabzonspor, prestij yönüyle de değerlendirerek bu futbolcuları iyi kulüplere göndererek ekonomik olarak fayda sağlamalı. Ama üçünün de Trabzonspor'da çok işleri olduğunu düşünüyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor