Trabzonspor'dan Okay yokuşlu ve Tosic açıklaması!

Trabzonspor'dan Okay Yokuşlu, Tosic, Uğurcan Çakır ve şampiyonluk açıklaması.

Trabzonspor'dan Okay yokuşlu ve Tosic açıklaması!

Trabzonspor başkan yardımcısı Emin Kahraman ngündeme dair açıklamalarda bulundu.

İspanya LaLiga ekiplerinden Celta Vigo forması giyen Okay Yokuşlu, Trabzonspor'a dönecek mi? Uğurcan Çakır'a transfer teklifi var mı? Trabzonspor Başkan Yardımcısı Emin Kahraman, soruları yanıtladı.

Emin Kahraman'ın açıklamalarından satrır başları şu şekilde:

Ligde bir yarış var, yarıştan kopmamak ve üst sıralara tırmanmak için büyük bir ağırlığımız var. Avrupa'da bunu gösteremedik ama lige ağırlık verip bu hafta oynayacağımız Denizlispor maçına ağırlığımızı koymak istiyoruz. Bizler yönetici olarak gelecekte bize ümit verecek sporcuları ayrı ayrı söylemek doğru olmaz. Basel'de mağlup olmamıza rağmen gençler bizi iyi temsil etti, onları kazanmaya çalışıyoruz.

Abdülkadir Ömür sahalara ne zaman dönecek?

Onazi dün bize yavaş yavaş hazırlandığını gösterdi. Bunlar profesyonel oyuncu. Yavaş yavaş eski günlerine dönecek. Dün de bunu bize kısa sürede ispatlamış oldu. Abdülkadir Ömür ise şu an Almanya'da. Tedavisi için 2 ay kadar orada kalacak. İnşallah iyi bir şekilde döner. Sahalara ne zaman döneceğini bilmiyorum. Nisana yetişmeyebilir ama sezon sonuna kadar da kalmaz. İnşallah kendine daha iyi bir şekilde daha iyi bakar ve doktorlar bu doğrultuda rapor verir.

Transfer çalışmalarında son durum ne?

Transfer görüşmelerimiz var. Yapılması gerekenleri yapacağız. Bizim için şu an erken. Bunları aldıktan sonra devre arasında daha sağlıklı kararlar vereceğiz. Takviye olabilir ama kesin bir şey yok. Mevkiler hakkında konuşmak için erken. Zamanı gelince biz onları zaten topluma anlatacağız. Tosic gibi isimler yazılıyor. Medya da kendine göre yazıyor, haklıdır. Bunları söylemek için erken. Bizim konuşmamız senet gibidir, şu an bunları konuşmak için erken.

Okay Yokuşlu, Trabzonspor'a dönecek mi?

Okay'ın geri dönüşü için herhangi bir durum yok. Gündemimizde yok. Zaman ne gösterir ona bakacağız. Eğer bize fayda sağlayabilecekse, bizim de orada sıkıntımız varsa, 'Neden olmasın' diyebiliriz. Oynadığı bir takım var. Okay, Trabzonspor'a para kazandırarak gitti, değerli bir oyuncu. Olmaz diye bir şey yok. İnşallah bizim şartlarımızda oynayabilecekse, kendi özümüzde herkese kapımız açık. Trabzonspor'da bir farklılık var. Yönetim buna önem veriyor. Kendi özümüzle beraber bir yere varmak istiyoruz. Ben uzun yıllardır spor camiasının içindeyim. Kendi özümüzde çok daha değerli şeyler kazandığımızı biliyoruz.

"Bileğimizin gücüyle şampiyonluğu alacağız"

30 yıldır şampiyonluk yaşamadık ama üst sıralarda oldu. 30 yıldır şampiyon olamadık, hep yarışın içinde olduk. Fenerbahçe 7 sezondur şampiyon olamadı, diyor ama medya bunu Trabzonspor için denmiyor. Biz neden olmayalım? Biz kimsenin hakkını istemiyoruz. Biz bileğimizin gücüyle beraber inşallah bu şampiyonluğu alacağız.

Uğurcan Çakır'a transfer teklifi var mı?

Uğurcan konusunda çok fazla bir şey diyemiyorum. Başkanımız, yöneticilerimiz ve teknik heyet bu konuyla ilgileniyor. Şu anda benim bildiğim net bir şey yok.

(Radyospor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor