Trabzonspor'dan Nwakaeme hamlesi! Yeni sözleşme...

Trabzonspor yönetimi Nwakaeme'ye yeni sözleşme imzalatmak için görüşmelerini sürdürüyor

Trabzonspor'dan Nwakaeme hamlesi! Yeni sözleşme...

Trabzonspor ’da dış transfer kadar iç transferde de hareketlilik yaşanıyor. Bu konuda ana gündem maddesi; Anthony Nwakaeme... Sezon sonu kontratı bitecek olan Nijeryalı yıldız ile uzun süredir görüşen Bordo-Mavililer, yeni bir hamle yaptı.

Fanatik'te yer alan habere göre;

İlk etapta menacerinin 3 yıllık kontrat üzerinden senelik 3 milyon Euro talebi bulunurken, ikinci görüşmede Nwakaeme 2 artı 1 senelik mukaveleye sıcak bakmıştı. Rakam bazında ise hâlâ fark var. Görüşmelerde 3.raunt başlarken, yönetimin 1.5 milyon Euro maaş artı 750 bin Euro civarı bir imza parası önerdiği öğrenildi. Böylelikle yıldız oyuncuya, takımdaki tavan ücret teklif edilmiş oldu.

Tavan ücrete çıkıldı

Bazı Arap kulüplerinin Nwakaeme’ye ilgisi bulunurken, Trabzonspor Yönetimi artan döviz kurunu da göz önünde bulundurarak takım içindeki tavan ücrete çıkmış durumda. En geç Ocak ayında bu işin noktalanması hedefleniyor. Nwakaeme’nin son teklife cevap vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor