Trabzonspor'dan Fransa'da yakın takip

Trabzonspor şampiyonayı yakından takip ediyor

Trabzonspor'dan Fransa'da yakın takip
Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Bordo mavililer kadroya katılması planlanan oyuncular konusunda çalışmalarını Fransa'da yapma kararı aldı. Transfer komitesinin başında yer alan Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Teknik Direktör Ersun Yanal ve scout ekibinin bir bölümü de Fransa'ya giderek adeta Avrupa Şampiyonası'nın yapıldığı ülkeye kamp kurdular.

 Fransa'da yapılan Euro 2016 şampiyonası çerçevesinde hemen hemen ülke genelindeki menajerlerin, kulüp başkanlarının ve oyuncuların büyük bölümünün Fransa'da olması nedeni ile bu ülkeyi üs bölgesi olarak kullanacak olan bordo mavililer tüm transfer görüşmelerini bu ülkede yapacak. Ayrıca Trabzonspor'un ilgilendiği bir çok oyuncunun Fransa, Hollanda, Belçika ve Almanya'da olması da Fransa'yı avantajlı hale getiriyor.

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor