Trabzonspor'dan bir Onur Kıvrak geçti...

Onur Kıvrak'ın Trabzonspor serüveni sona erdi.

Trabzonspor'dan bir Onur Kıvrak geçti...

Haber61 Spor Servisi Trabzonspor'da 11 yıl süren Onur Kıvrak dönemi sona erdi. Onur'un sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi ve yollar ayrıldı.

Onur, arkasında bıraktığı 11 yılda camiayı hem heyecanlandıran, hem sevince boğan hem de kızdıran bir çok olayın içerisinde yer aldı.

İşte rakamlar ve yaşananlarla Onur Kıvrak;

Trabzonspor'a 2008 yılının devre arasında Karşıyaka'dan transfer oldu ve 11 yılda toplam 250 karşılaşmada forma giydi. Bu karşılaşmalarda kalesinde 260 gol görürken toplam 99 maçta ise kalesini gole kapadı.

Onur Trabzonspor'da toplamda 22 bin 383 dakika sahada kaldı.

Tecrübeli eldiven Trabzonspor kariyerinde oldukça uzun süreler sakatlıklarla boğuşmak zorunda kaldı. 2010-11 sezonunun ikinci yarısında yaşadığı sakatlıkla 229 gün sahadan uzak kalan Onur bu tarihten itibaren sonra bir çok kez sakatlık yaşarken bir kez daha uzun süreli sakatlık geçirdi ve 2014-15 sezonunda 254 gün oynayamadı.

Onur böylece toplamda 660 gün sakatlık nedeniyle formasından uzak kalırken 97 maçta takımını yalnız bıraktı.

Kariyerinin özellikle başlarında gösterdiği performansla gözde isim olan Onur, geçirdiği sakatlıkların da etkisiyle performansından çok saha dışıyla anılmaya başladı.

Teknik direktör Şota ve Süleyman Hurma döneminde yaşadıkları, Şota'nın basın toplantısındaki isyanı, Teknik direktör Hami Mandıralı'nın önüne formasını çıkarıp sererek sahadan çıkması, taraftarlarla tartışması unutulmazlar arasına girdi.

Yıllarca kaptan olarak görev yapan Onur'un aldığı yüksek ücret ve sürekli olarak takım içinde grupçuluk yaptığı iddiaları da sonunun başlangıcını hazırlayan en büyük nedenlerden oldu.

Ve 11 yıl süren Trabzonspor kariyeri 7 Ocak 2019 itibariyle sona erdi.

Onur bordo mavili takımda daha önce yaptığı fedakarlıklarla anılırken kadro dışı kaldıktan sonra yönetimle anlaşmaya yanaşmaması nedeniyle eleştirilerin hedefi olarak kulüpten ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor