Trabzonspor'dan Ali Osman Ulusoy mesajı: Rahmet ve şükranla...

Trabzonspor'dan Aliosman Ulusoy mesajı geldi.

Trabzonspor'dan Ali Osman Ulusoy mesajı: Rahmet ve şükranla...

Trabzonspor, kurucu başkanlarından Ali Osman Ulusoy için mesaj yayınladı.

Bordo Mavililerin yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verildi:

Kulübümüzün kurucu başkanı; değerli Trabzonsporlu Ali Osman Ulusoy’u rahmet ve şükranla anıyoruz.

Trabzon’un Of ilçesinde 1927 yılında dünyaya gelen Ali Osman Ulusoy, ilköğreniminin ardından nakliyecilik alanında çalışmaya başladı. Başarılı iş yaşamında Ulusoy Holding gibi Türkiye’nin alanında önde gelen kuruluşlarından birine imza atan Ulusoy, 2 Ağustos 1967 ile 8 Şubat 1968 tarihleri arasında Trabzonsporumuzun ilk başkanlığını yaptı.

272 günlük görev süresinin ardından başkanlığı, diğer kurucu başkanımız Rıfat Dedeoğlu’na devreden Ulusoy, 1969 seçimlerinde yeniden başkan seçilerek görevi ikinci kez devraldı. Başkanlık görevi sona erdikten sonra dahi Sayın Ulusoy, “Kulübüme hizmet etmek benim için şereftir. Trabzonspor’un hangi kademesinde olursa olsun göreve hazırım” diyecek kadar Trabzonsporumuza bağlı bir isimdi.

2014 yılında aramızdan ayrılan Ali Osman Ulusoy’u, Trabzonsporumuza verdiği büyük emekler, Trabzon’un iktisadi ve sosyal yaşamına sunduğu önemli katkılardan dolayı, bir defa daha saygı ve şükranla anıyoruz…

Ruhu şad olsun!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor