Trabzonspor'dan açıklama geldi; Burak ve Onur için toplantı yapıldı mı?

Son dakika... Trabzonspor'da Burak ve Onur hakkında ortaya atılan iddialara yönetimden yanıt geldi.

Trabzonspor'dan açıklama geldi; Burak ve Onur için toplantı yapıldı mı?

Haber61 Spor Servisi / Tuncay Lakot

Trabzonspor’da son günlerin en çok konuşulan isimleri olan Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz ile ilgili Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu Haber61’e açıklamalarda bulundu. Basına yansıyan ve sosyal medyanın da gündeminde olan iddialara yanıt veren Hacısalihoğlu iki futbolcu için de yönetim olarak bir toplantı veya değerlendirme yapılmadığını söyledi.

BU TAVIR TRABZONSPOR’A ZARAR VERİYOR

Futbolcularla ilgili herhangi bir toplantıyı henüz yapmadıklarının altını çizen Hacısalihoğlu “ Taraftarlar ve basın kendileri bir gündem yaratıp Trabzonspor yöneticisinin bunun arkasından gitmesini bekliyor. Bu tarz ve tavır Trabzonspor’a bugüne kadar çok zarar verdi. Yönetim mutlaka bir çok olayı daha iyi bildiği için gerekenleri yapacaktır.  “Bunu kadro dışı bırakın, şuna ceza verin”  gibi çok söylemler oluyor, bunlar yanlış. Birçok insanın bilmediği şeyler var.  İnsanlar akıllarına geleni söylüyor.  Şimdiye kadar böyle bir toplantı olmadı ama olmaz diye bir şey de yok “ dedi.

ONUR VE BURAK İDDİALARI DOĞRU MU?

Yine gündemi yoğun şekilde meşgul eden Kaptan Onur’un havalimanında taraftarla tartışması sonrası kadro dışı bırakılacağı, Burak’ın da hem kadro dışı bırakılacağı hem de Ocak ayında gönderileceği tarzda çıkan haber ve iddialara yanıt veren Hacısalihoğlu şöyle konuştu;

 Onur’a ceza verilmesiyle ilgili bir toplantı olmadı. Burak için de bir görüşme yapılmadı. Olmayan bir şey için İnsanlar kendi düşüncelerini istekleri doğrultusunda yazıyor, çiziyor.  Milli ara bu işler için yararlı oldu. Daha sakin kulübün yararına davranılacaktır. Zaman olduğu için herşeye sakin bir şekilde karar verilecektir.

KENDİSİNE GÖSTERİLEN TEPKİLER

Malatyaspor yenilgisi sonrasında taraftarların tesislere gelerek Onur’un yanı sıra kendisine de tepki göstermesi hakkında ise Hacısalihoğlu “ Olanlara anlam veremedim . Benimle ne alakası var konunun anlayamadım. 5-10 kişinin tavrı diye düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
33 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor