Trabzonspor'da zirve hesapları

Art arda iki galibiyetle zirveye doğru tırmanışa geçen Trabzonspor, Erzurum’u da yenerse lider ile puan farkını 3’e indirecek.

Trabzonspor'da zirve hesapları

Trabzonspor, Galatasaray'ın puan kaybetmesiyle ligin zirvesine bir adım daha yaklaşma şansını yakaladı. Sarı-kırmızılı takımın berabere kalmasıyla son haftalardaki çıkışı daha da anlam kazanan bordo-mavililer, Erzurumspor maçını kazanarak Cimbom ile puan farkını üçe indirme şansını yakalayacak. Ancak bu durumun takım üzerinde bir baskı oluşturmaması gerektiğini belirten Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, "İddialı söylemler ile gereksiz bir baskı ortamı oluşturmamalıyız. Her takım üst sıralarda olmak ister, hele ki Trabzonspor iseniz orası çok yakışan bir konumdur. Ancak geçmişte bu tür baskı ortamları bize hep olumsuz neticeler getirdi. O yüzden sadece şunu söyleyebilirim, tek amacımız Erzurumspor'u mağlup etmek" diye konuştu.

KAZANMA RUHUNU GÖSTER
Teknik direktör Ünal Karaman da işi sıkı tutuyor. Son iki haftada alınan galibiyetler ile camiada yüzler gülerken, 52 yaşındaki hoca ise G.Saray derbisi sonrasını hatırlayarak, "Aynı hataya bir daha düşmeyelim" dedi. Farklı G.Saray galibiyeti sonrası havaya giren Karadeniz ekibi, üst üste iki şok yenilgi ile kabusu görürken, Karaman bu tablonun bir daha yaşanmaması gerektiğini vurgulayarak, "İki galibiyet moral verici ama G.Saray derbisi sonrası havaya girmenin bedelinin ne kadar ağır olduğunu gördük. Erzurum maçında da kazanma ruhunu ortaya koymamız gerek. Galibiyet gelirse motivasyonumuz artar, camianın itici gücü de katlanır. Yola devam etmeliyiz" ifadesini kullandı.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor