Trabzonspor'da Yusuf ve Abdülkadir kararı netleşti!

Trabzonspor iki yıldızını da astronomik teklif gelirse gönderecek

Trabzonspor'da Yusuf ve Abdülkadir kararı netleşti!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'da ligin bitimine 4 hafta kala gelecek sezonun yol haritasını belirlemek için çalışmalarını sürdürürken gündemin önemli bir bölümünü ise Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'nın transfer konusu oluşturuyor.

Trabzonspor'un altyapısından yetişen Yusuf Yazıcı'ya sezon sonu İspanya kulüplerinden çok ciddi teklifler beklenirken, Abdulkadir Ömür'ü de İngiliz kulüplerinin yakın markaja aldığı biliniyor.

Yönetimin normalde iki oyuncuyu da satmaktan yana olmadığı ifade edilirken mali durum ve Trabzonspor'un geleceğini kurtarma adına sezon sonunda astronomik bir teklif geldiği taktirde bu oyuncuların satışına onay verileceği netleşti.

Trabzonspor yönetiminin mali tabloları göz önünde bulundurarak sezon sonu bu iki futbolcu için toplamda 50 milyon Euro'nun üzerinde bir rakamı kasasına koymayı hedeflediği kaydedildi.

Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili açıklama yapan başkan Ahmet Ağaoğlu da "Realist olmak gerekirse iki oyuncumuzun toplam değerleri 40 Milyon Euro civarında" ifadelerini kullanmıştı. Bu doğrultuda hem kulüp hem de Abdülkadir ve Yusuf'un geleceklerine dair en iyi karar verilmeye çalışılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor