Trabzonspor'da yıldızlar 11'e dönüyor

Denizlispor karşısına yedek ağırlıklı kadroyla çıkan Trabzonspor'da Konyaspor maçı ile birlikte yıldız isimler 11'deki yerini alacak

Trabzonspor'da yıldızlar 11'e dönüyor

Uğurcan Çakır, Denswil, Dorukhan, Abdülkadir Ömür, Cornelius, Nwakaeme, Visca, Djaniny ve Hamsik... 9 as oyuncusunu kupadaki Denizlispor maçında kadroya almayan teknik direktör Abdullah Avcı, yıldızları pazar gününe sakladı. Trabzonspor ’un kilit isimleri, Konyaspor mücadelesinde geri dönüyor. Kupa karşılaşmasının olduğu gün, özel hoca eşliğinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde çalışan yıldızlar, Akyazı’daki kritik 90 dakikada Avcı’nın en büyük kozu olacaklar. Ligde gerçek 11’ine dönmeye hazırlanan Abdullah hoca, kanatlarda Nwakaeme ile Visca’yı görevlendirecek.

Forvette büyük rekabet

Merkezde Bakasetas ile Abdülkadir’in yerleri garanti gözüküyor. Dorukhan yine 11’de olacak. Denswil’in son maçlardaki gibi sağ stoperde başlaması beklenirken, Cornelius ile Djaniny arasında müthiş bir forma rekabeti yaşanıyor.

Son 7 maçta sadece 1 gol

Fırtına, bu sezon taraftarı önünde yenilgi yüzü görmezken, Akyazı'daki son 7 lig maçıdna sadece 1 gol yedi. Söz konusu periyotta Gaziantep FK'yı 3-0, Adana Demirspor'u 2-0, Hatayspor'u 2-0, Malatyaspor'u 1-0 ve Kasımpaşa'yı da yine 1-0'lık skorlarla geçen bordo mavililer, Başakşehir ile 0-0, Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı. Fırtına, geçen sezondan bu yana ise Medical Park Stadı'nda ligde 15 maçtır kaybetmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor