Trabzonspor'da umutlar yüksek

Son haftalardaki müthiş çıkış, bordo-mavili camiayı iyice umutlandırdı.

Trabzonspor'da umutlar yüksek

İlk yarının son bölümünde adeta fırtına koparan ve 8 yıl sonra yeniden devreyi 2. sırada kapatan Trabzonspor, ikinci yarıya da aynı hava ile girip şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürümek istiyor. Son dönemde taraftar ve camiada "O sene bu sene" sözü daha gür bir şekilde çıkmaya başladı. Takıma olan güven başarılı sonuçlar ile artarken, son maçlardaki müthiş tribün desteği de Trabzon'un yıllar sonra yeniden havaya girdiğini gösteriyor.

EMİN ADIMLARLA YÜRÜRÜZ
2019'da şampiyonluk için savaşmaya kararlı olan bordo-mavililerde teknik direktör Ünal Karaman ise hedefe adım adım yürüyeceklerini söyledi. Karaman, "Böylesi özveri ile zor şartlarda yüreğini ortaya koyan takıma sahip olduğum için mutluyum. İkinci yarıda da her maçı final olarak görüp hedef yolunda emin adımlarla yürüyeceğiz" dedi.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor