Trabzonspor'un Galatasaray karşısında hedefi mutlak 3 puan. 4 Temmuz 2020

Trabzonspor hem şampiyonluk hem de tarihi serilere imza atma anlamında ezeli rakibi Galatasaray ile yapacağı maçtan mutlak galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor.

Trabzonspor'un Galatasaray karşısında hedefi mutlak 3 puan. 4 Temmuz 2020

Süper Lig'in 30'uncu haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor için bu maç, hem şampiyonluk yolunda hem de tarihi serilere imza atma noktasında farklı anlamlar taşıyor.

Şampiyonluk yolunda rakibi ile kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan bordo-mavililer puan kaybını ise akıllarından bile geçirmiyor. Alanyaspor ve Ankaragücü beraberliklerinin ardından ezeli rakiplerine konsantre olan bordo-mavililer, zorlu deplasmandan 3 puanla dönüp şampiyonluğu ne kadar istediğini bir kez daha herkese göstermek istiyor.

Galatasaray'ı yenip son 4 haftaya daha moralli ve iddialı girmek isteyen futbolcuların idmanlardaki hırsı ise teknik ekibi mutlu ediyor. Zorlu mücadele öncesinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden "galibiyet" sesleri yükselirken, oyuncular "Bu maçı alacağız, başka yolu yok" diyor.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor