Trabzonspor Çaykur Rizespor maçına kilitlendi tek hedef 3 puan. 22 Aralık 2018

Trabzonspor, ilk yarıyı galibiyetle kapatmak istiyor. 22 Aralık 2018

Trabzonspor Çaykur Rizespor maçına kilitlendi  tek hedef 3 puan. 22 Aralık 2018

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in, ilk devresinin son maçında yarın sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçına kilitlendi. Bordo-mavililer, önemli eksikleri bulunmasına rağmen tüm hesaplarını galibiyet üzerine yaptı.

Spor Toto Süper Ligde, Trabzonspor yarın saat 16:00’da sahasında komşusu Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Medical Park Stadyumunda oynanacak olan müsabakayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını ise Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu yapacak. Bu hafta oynanacak olan maçlarla birlikte Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısı tamamlanmış olacak. 26 puan ile haftaya 4. sırada giren Trabzonspor, rakibi Çaykur Rizesyor’u yenerek hem devre arasına moralli girmek, hem de zirvedeki yerini korumak istiyor.

EKSİKLERE RAĞMEN TEK DÜŞÜNCE GALİBİYET

Trabzonspor’da Çaykur Rizespor maçı öncesi önemli eksikler bulunuyor. Teknik Direktör Ünal Karaman, kadroda zorunlu olarak revizyona gidecek. Sakatlıkları bulunan Sosa ve Toure'nin yanı sıra sarı kart cezalısı Pereira, Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek. Karaman, savunmada Zargo Toure’nin yerine Hüseyin Türkmen ve Majd Hosseini ikilisine şans verecek. Pereira’nın yokluğunda ise Kamil Ahmet Çörekçi’nin şans bulması bekleniyor. Sosa'nın yokluğunda ise bu bölgede ise Kucka'nın forma giymesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor