Trabzonspor'da stoper kararsızlığı

Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, kararsızlık yaşıyor

Trabzonspor'da stoper kararsızlığı
Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, Teleset Mobilya Akhisarspor maçında stoper mevkiinde Novak’ı mı yoksa Okay’ı mı görevlendireceği konusunda kararsız kaldı. Ancak Okay bir adım önde gözüküyor.

Bordo-mavili takımda sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunda stoper mevkiinde oynayacağı ismi belirlemekte sıkıntı yaşıyor. Sakatlığı bulunan Mustafa Akbaş ve Durica ile kart cezalısı olan Tomas Hubocan'dan Teleset Mobilya Akhisarspor maçında faydalanamayacak olan 54 yaşındaki hoca, Uğur Demirok'un yanında sol bek Novak veya orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu'dan birisini tercih edecek. Antrenmanlarda sık sık bu iki ismi stoperde deneyen ve performanslarını gözlemleyen Çalımbay'ın, tercihini Okay'dan yana kullanması bekleniyor.

MEVKİ AYIRT ETMEM
24 yaşındaki ön libero, "Hocam nerede görev verirse oynarım. Mevki fark etmez. Çıkar ve elimden gelenin en iyisini yaparım" diyerek göreve hazır olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor