Trabzonspor'da şok eden anlaşma!

Muharrem Usta, kongreden 1 gün önce forma göğüs reklamını 5 yıllığına bir firmaya vermiş.

Trabzonspor'da şok eden anlaşma!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu geçmiş dönemde yapılmış ilginç bir sözleşmeyi açıkladı.

Forma sponsoru olan QNB ile olan sözleşmenin bitmesinin ardından bir şirketle 5 yıllık sözleşme imzalanmış olduğunu açıklayan Ağaoğlu, sözleşmede kulübün ne kadar alacağının yer alamadığını ve sözleşmenin kongreden 1 gün önce imzalandığını söyledi. 

Ağaoğlu " Finansbank’la olan anlaşma gelecek sene bitiyor. Bu anlaşma sona erdikten sonra yürürlüğe girecek bir forma reklam anlaşması imzalanmış. Geleceğe yönelik olarak. Devreye girecek 5 yıllığına bir anlaşma imzalandı. Önümüzdeki kulübün forma reklamı bir şirkete devredilmiş. Bunu araştıracağız. Ayrıca sözleşmede gizlilik şartı var. İsim veremeyiz. Finansbank’la devam sözleşme tamamlanmasını takiben sponsorluk hakkının şirket tarafından haklarının kullanılacağını taahhüt eder. Yönetim Kurulu kararı da yok. Kulüp kayıtlarına 10 Nisan'da girmiş. Bu tür anlaşmalarda dernek şeklinde olan kurumlarda yönetim kurulu kararı esastır.  Biz buna hassasiyet gösteriyoruz. Hepimiz hata yapabiliriz. Hatanın yapıldığı yerde ikinci adım atılmadan önlem alınması yönünde yapılan bir uygulama ve son derece önemli bir uygulama. Çünkü bu para sizin paranız değil. Yanlış yapabilirsiniz, yaptığınız anda uyarılmanız lazım."  ifadelerini kullandı

Ağaoğlu ayrıca sözleşmedeki gizlilik maddesi nedeniyle şirket ismini açıklayamayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor