Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi'nin 2. haftasında sahasında ağırladığı Hearts'ı 2-0 mağlup ederek Avrupa'da ikide iki yaptı.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Thomas Reis, bordo-mavili takımda sakatlığı bulunan Paul Onuachu'nun sağlık durumuna ilişkin değerlendirmeler yaptı.
KuPS Kuopio karşılaşmasında yaşadığı sakatlığın ardından Hearts mücadelesinde görev alamayan Nijeryalı santrforun, Süper Lig'de oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşmasına yetişip yetişmeyeceği merak konusu oldu.
"RİZESPOR MAÇI KENDİSİ İÇİN BİRAZ ERKEN OLABİLİR"
Paul Onuachu'nun sahalara dönüş süreci hakkında konuşan Thomas Reis, oyuncusunun Rizespor karşılaşmasında forma giymesinin henüz kesinleşmediğini belirtti.
Alman teknik adam, şu ifadeleri kullandı:
"Paul Onuachu hakkında şunu ifade edebilirim. Rizespor maçı kendisi için biraz erken olabilir. Belki başlaması için erken olacak ama umuyorum Rizespor maçından sonra o da bizimle birlikte olacaktır.
Mustafa'nın durumuyla ilgili de Rizespor maçında kadroda olmasını bekliyoruz. Umarım en kısa zamanda en iyi haliyle yeniden bizimle birlikte olur."
ONUACHU'NUN DÖNÜŞÜ RİZESPOR MAÇI SONRASINA KALABİLİR
Thomas Reis'in açıklamalarına göre Paul Onuachu'nun Çaykur Rizespor karşılaşmasına ilk 11'de başlaması zor görünüyor.
Nijeryalı futbolcunun Rizespor maçının ardından takımla birlikte olmasını umut ettiğini belirten Reis, oyuncusunun dönüşü konusunda temkinli bir yaklaşım sergiledi.
Bordo-mavili ekipte Onuachu'nun sahalara dönüş tarihi, sağlık durumundaki gelişmelere göre netlik kazanacak.
MUSTAFA İÇİN DE AÇIKLAMA GELDİ
Öte yandan Thomas Reis, sakatlığı bulunan Mustafa'nın durumuna ilişkin de bilgi verdi.
Alman teknik adam, oyuncunun Çaykur Rizespor karşılaşmasında maç kadrosunda yer almasını beklediklerini ifade etti.