Trabzonspor'da Nwakaeme şov!

Trabzonspor'un Nijeryalı futbolcusu Anthony Nwakaeme performansı ile göz dolduruyor.

Trabzonspor'da Nwakaeme şov!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

İsrail'in Hapoel Ber Sheeva takımından sezon başında Trabzonspor'a transfer olan Anthony Nwakaeme performansı ile göz dolduruyor.

Estetik futbolu ile taraflı tarafsız izleyenlerin beğenisini toplayan Nijeryalı oyuncu geçmiş dönemdeki kanat transferlerini şimdiden unutturdu.

Bordo-Mavili forma ile çıktığ 24 maçta 10 gol 6 asistlik performans sergileyen oyuncu Meksika'ya transfer olan Castillo (34 maç, 3 gol 2 asist), kiralık sözleşmesi feshedilen Bongonda (6 maç 2 gol) gibi oyuncularıda geride bırakırken takımda oynayan Vahid, Abdülkadir, Olcay gibi isimlerden de daha fazla skora katkı sağladı.

SÖZLEŞMESİNDEKİ O MADDDE

Trabzonspor'dan yıllık 1.016.75 - EURO (2018/19), 900.750 - EURO (2019-20), 904.000 - EURO (2020/21) kazanacak olan yıldız futbolcu bu sezon 19 gole katkı vermesi halinde 100 Bin Euro bonus kazanacak. Haber61 TV mikrofonlarına Antalyaspor maçından sonra açıklama yapan Ağaoğlu, "Nwakaeme'nin 100 bin Euro'yu almasına fazla birşey kalmadı. Ben Anthony ve Ekuban'dan çok şeyler bekliyordm zaten.Takıma ve kente alıştılar." yorumunu yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor