Trabzonspor'da Muharrem Usta dönemi incelenecek

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor’un tüm hesaplarını inceleteceklerini açıkladı.

Trabzonspor'da Muharrem Usta dönemi incelenecek

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulüp ve kendisine bağlı 5 ayrı şirketin bağımsız denetim kurulu tarafından 45 gün inceleneceğini belirterek, "Bizim de içinde bulunduğumuz döneme ait tüm harcamalar ortaya çıkacak ve rapora göre hareket edeceğiz" dedi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Akyazı Stadyumu'nda basın toplantısı yaparak kulübün içinde olduğ mali tabloyu detaylı şekilde paylaştı. Kulüp ve kendisine bağlı 5 ayrı şirketin bağımsız denetim kurulu tarafından 45 gün inceleneceğini aktaran Ağaoğlu, kendilerinin de içinde bulunduğu döneme ait tüm harcamaların ortaya çıkacağına ve rapora göre hareket edeceklerini anlattı.

Ağaoğlu, forma sponsoru ile halen devam eden forma sponsorluk anlaşmasının gelecek sezon sonunda sona ereceğini, ancak Muharrem Usta yönetiminin kongreden 1 gün önce forma sponsorluğunu 5 yıllığına farklı bir şirketle anlaşma yaptığını açıkladı.

Başkan Ağaoğlu şunları söyledi: "Dedektiflik yapıyoruz. Nihai raporda elimize gelmedin şunu yapacağız demek yanlış olur. Bağımsız bir şekilde incelenecek. Bu rapor sonucunda ortaya çıkacakların gereğinin de yapılması lazım. Bizim birinci öncelikli amacımız ne aldık. Aldığımızı tespit etmek giderken de ne bırakacağız. Bunu tasdik etmek. Ben bu uygulamayı yapacağımızı Muharrem Usta’ya da söyledik. Yapılanların haftada bir iç denetim tarafından denetlenmesi lazım. Yönetimin uyarılması lazım." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor