Trabzonspor'da Medel karmaşası

Bordo mavili ekipte görüş ayrılıkları var

Trabzonspor'da Medel karmaşası
Haber61 Spor Servisi

İddialı bir kadroyla lige başlamak isteyen Trabzonspor'da uzun süredir gündemde yer alan isim İnter'in Şilili futbolcusu Gary Medel...

Inter'le bonservis konusunda anlaşma sağlayan bordo mavili kulüp Medel'e de teklifte bulunarak beklemeye geçmişti. Edinilen bilgilere göre bu isim hakkında yönetim içerisinde görüş ayrılıkları oluştu. Yönetimde bazı isimlerin bu transferi onaylamadığı ve karşı çıktığı belirtiliyor. Oyuncudan yanıt bekleyen yönetimde görüş ayrılıkları oluşması sonrası nasıl bir karar verileceği merakla bekleniyor.

TALİPLERİ ARTTI

Trabzonspor'un uzun süredir gündeminde yer alan tecrübeli futbolcuya bir çok kulüp de talip oldu. Türkiye'den Beşiktaş'ın da devreye girdiği konuşulurken CSKA Moskova, Espanyol ve Boca Juniors'ın da Medel için teklifte bulunduğu öne sürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor