Trabzonspor'da keyifler yerine geldi

Süper Lig’in 10’uncu haftasında sahasında Galatasaray’ı 2-1 mağlup eden Trabzonspor’da yüzler gülüyor.

Trabzonspor'da keyifler yerine geldi
Ligin 4’üncü haftasında 3-1 kazandığı Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından 5 maçtır galibiyet hasreti çeken bordo-mavililer, 10’uncu hafta mücadelesinde Galatasaray’ı mağlup ederek ligdeki kötü gidişata dur dedi. 5 maç aradan sonra galibiyet hasretine son veren Trabzonspor alt sıralardan uzaklaşırken, üst sıralardaki rakipleriyle de puan farkını azalttı.

PUANLARIN YARISI İSTANBUL TAKIMLARINDAN

Süper Lig’in 10’uncu haftasında sahasında Galatasaray’ı 2-1 mağlup eden Trabzonspor, bu sezon 4 İstanbul takımıyla oynadığı karşılaşmalarda mağlubiyet yüzü görmedi. Ligin 2’nci haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan bordo mavililer, 5’nci haftada deplasmanda Medipol Başakşehir ile 2-2, 7’nci haftada deplasmanda Beşiktaş ile yine 2-2 berabere kaldı. Trabzonspor, 10’uncu hafta mücadelesinde sahasında konuk ettiği Galatasaray karşısından ise 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Ligde 12 puanı bulunan bordo mavililer, bu puanların yarısını İstanbul takımlarıyla oynadığı maçlarda hanesine yazdırdı. Trabzonspor,  İstanbul takımlarına karşı oynadığı 4 maçta 3 beraberlik ve 1 galibiyet elde etti, toplamda 6 puan topladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor