Trabzonspor'da keyifler yerinde; "Üst sıralar..."

Trabzonspor, Galatasaray karşısında aldığı galibiyetle her açıdan büyük moral buldu

Trabzonspor'da keyifler yerinde; "Üst sıralar..."
Bu 3 puan, sadece oyuncuların değil, yönetimin de keyfini fazlasıyla yerine getirdi. Asbaşkan Ahmet Çubukçu, artık kendileri için her şeyin çok pozitif gelişeceğini iddia etti. Beklentileri bildiğini ifade eden Bordo- Mavililer’in yöneticisi, şöyle devam etti:

‘Herkesi etkiledi’

“Takımımızın kalite olarak ligdeki hiçbir rakibinden eksiği olduğunu düşünmüyorum. Ancak gerçekten de hiç hesapta olmayan kayıplar yaşadık. Bunlar da doğal olarak herkesi etkiledi. Her şeye rağmen biz takımımızın arkasında durduk, futbolcularımıza inandık. Rıza Hoca da (Çalımbay) kısa sürede önemli bir katkı sağladı.”

‘Yakalayabiliriz’

“Galatasaray maçı psikolojik olarak hepimize büyük artı oldu. Bir çıkış, özgüven galibiyeti lazımdı, aldık. Bizleri en çok umutlandıran ve sevindiren ise Trabzonspor taraftarının takımını sahiplenmesiydi. Kötü günümüzde yanımızda oldular. Bundan sonra bizlere düşen de bundan sonra her maçta mücadele olarak zirve yapmak. Belki başkalarına göre imkansız gibi gelebilir ama bence halen üst sıraları yakalamak için yeterli vaktimiz var

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor