Trabzonspor'da kamp sona erdi: İşte detaylar

Trabzonspor'da yurt dışı kampı sona erdi. Kaptan öne çıkanlar bu sayfada...

Trabzonspor'da kamp sona erdi: İşte detaylar

Slovakya’daki yurtdışı 2’nci etap kamp çalışmalarını tamamlayan Trabzonspor'da Fabian Castillo, Ogenyi Onazi ve Yusuf Yazıcı kampta öne çıkan futbolcular oldu. Ayrıca yeni transferler Bongonda, Kucka ve Kamil Ahmet ise takıma çabuk uyum sağlayarak etkili olan isimler arasında yer aldı.


Trabzonspor, 19-30 Temmuz tarihleri arasında Slovakya’nın Samorin kasabasında gerçekleştirdiği yurtdışı 2’nci etap kampında toplam 5 hazırlık maçı, 12 antrenman yaptı. Bordo mavililer söz konusu 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi elde etti. Bu maçlarda Trabzonspor 10 gol attı, kalesinde 9 gol gördü. Bordo mavililer sadece Heerenveen ile oynadığı karşılaşmayı gol atamadan ve yemeden tamamladı.

PERFORMANSLARIYLA ÖNE ÇIKTILAR

Trabzonspor’un Slovakya’da gerçekleştirdiği kampta Kolombiyalı Fabian Castillo, Nijeryalı Ogenyi Onazi ve genç oyuncu Yusuf Yazıcı kampta öne çıkan futbolcular oldu. Yeni transferler Bongonda, Kucka ve Kamil Ahmet de takıma çabuk uyum sağlarken, ortaya koydukları performansla teknik heyetin gözüne girdi.

EN GOLCÜLER YUSUF YAZICI VE RODELLAGA

Slovakya kampında toplam 5 hazırlık maçı oynayan Trabzonspor’da, Yusuf Yazıcı ile Hugo Rodallega 2’şer golle en golcü isimleri oldular. Okay, Kucka, Uğur, Bongonda, Mas ve N’Doye’de hazırlık maçlarında 1’er gol kaydeden oyuncular oldu.

YENİ TRANSFERLER ÇABUK KAYNAŞTI

Trabzonspor’un yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı Kamil Ahmet, Bongonda ve Kucka takıma çabuk uyum sağladı. Antrenmanlarda neşeli olduğu gözlenen bu 3 yeni transfer, görev aldıkları hazırlık maçlarında da etkili bir görüntü ortaya koydular.

BATUHAN 5 GÜN GEÇ KATILDI

Trabzonspor’un genç orta saha oyuncusu Hasan Batuhan Artaslan, vize işlemlerinde yaşadığı sorun nedeniyle Slovakya kampına 5 gün gecikmeli olarak katıldı. İlk 3 hazırlık maçını kaçıran Batuhan, sadece Zilina karşılaşmasında 8 dakika forma şansı bulabildi.

TEK YÖNETİCİ ÇUBUKÇU

Trabzonspor’da Slovakya kampına yönetici olarak sadece Asbaşkan Ahmet Çubukçu katıldı. Kampın tamamlanmasına üç gün kala Slovakya’ya gelen Çubukçu, bordo mavililerin Heerenveen ile oynadığı son hazırlık maçını da izledi ve takımla birlikte Trabzon’a döndü.

SAKATLIKLAR MORAL BOZDU

Trabzonspor’da Durica ile Onazi sakatlıkları nedeniyle Heerenveen ile oynanan son hazırlık maçında forma giyemedi. Ayrıca Heerenveen maçında Castillo’nun oyuna girdikten 8 dakika sonra sakatlanması teknik heyetin de keyfini kaçırdı. Bu oyuncuların durumunun yapılacak kontrollerden sonra netleşeceği belirtildi.

TRANSFERLER KAMPA YETİŞMEDİ

Yeni sezon öncesi kadrosuna Bongonda, Kucka ile Kamil Ahmet’i katan ve 3 takviye daha hedefleyen Trabzonspor’da yapılması planlanan transferler Slovakya kampına yetişmedi. Kampta tam kadro çalışmayı arzulayan teknik direktör Ersun Yanal’ın da bu isteği gerçekleşmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor