Trabzonspor'da iki futbolcuya teklif

Trabzonspor'da kadroda düşünülmeyen iki isme talipler olduğu ortaya çıktı

Trabzonspor'da iki futbolcuya teklif

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın kadroda düşünmediği isimlere talipler çıkmaya başladı.

Plaza ve Diabate ile birlikte kadro dışı bırakılan Bilal Başacıkoğlu ve forma şansı bulamayan Gaston Campi'ye teklifler olduğu ortaya çıktı.

Haber61'in edindiği bilgiye göre; Özellikle Bilal'e Süper Lig ekiplerinden talipler çıktığı öğrenilirken Denizlispor ve Erzurumspor gibi takımların devreye girdikleri belirtiliyor.

Campi'ye ise ülkesi Arjantin başta olmak üzere yurt içinden de talipler olduğu kaydedildi.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Campi ve kadroda düşünülmeyen Bilal ile ara transfer döneminde yollarına ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken iki oyuncunun transferi için talip olan takımlara kolaylık sağlanacağı da bilgiler arasında.

İSTATİSTİKLERİ

bilal başacıkoğlu

Newton döneminde 2'si 11'de olmak üzere 3 maçta şans bulan Campi, Avcı'nın göreve gelmesiyle birlikte formayı unuttu. Campi bu sezon toplamda 243 dakika sahada kalırken 1 gol 1 asistle takımına katkı sağladı.

Bilal ise özellikle Nwakaeme'nin oynayamadığı maçlarda şans bulurken bu sezon toplamda 7 maçta 241 dakika sahada kaldı. 2 yıllık daha sözleşmesi olan Bilal gol veya asist üretemezken performans yetersizliği gerekçesiyle teknik direktör Avcı tarafından kadro dışı bırakılmıştı. 

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor