Trabzonspor'da hedef 3 puan

"Takım, bu tür maçlara daha kolay motive olabiliyor. Taraftarımızın da desteğiyle maçtan 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyoruz"

Trabzonspor'da hedef 3 puan
Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, bu hafta Beşiktaşla oynayacaklarını hatırlatırken, "Takım, bu tür maçlara daha kolay motive olabiliyor. Taraftarımızın da desteğiyle maçtan 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyoruz" dedi.

Galatasaray galibiyetinin ardından sahalarında Çaykur Rizespor'la berabere kaldıklarını belirten Gençağa Meriç, açıklamalarda bulundu. 5 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maça değinen Genel Sekreteri Meriç, Beşiktaş maçına iyi biçimde ifade etti.

"UMUTLUYUZ"

Meriç, Beşiktaş maçının Çaykur Rizespor karşılaşmasından daha kolay olacağına inandığını belirtirken de şunları söyledi:

"Umutluyuz, inşallah hedefimize ulaşacağız. Taraftarımız da Galatasaray maçındaki gibi takımımızı destekleyecekler. Galatasaray maçı öncesi havalimanı ve statta çok iyi organize olmuşlardı. Taraftarımızın da desteğiyle Beşiktaş maçından 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor