Trabzonspor'da görev değişimi

Kulüpte altyapının başında olan Derelioğlu farklı bir göreve alınıyor

Trabzonspor'da görev değişimi

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi yapılanma devam ediyor.

Başkanlığa Ahmet Ağaoğlu'nun gelmesinin ardından teknik direktörlüğe de Ünal Karaman'ın getirildiği bordo mavili ekipte altyapının başında olan İhsan Derelioğlu'nun da görevi değişiyor.

Kulüple 2 yıllık sözleşmesi olan Derelioğlu ile asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'nun görüştüğü öğrenilirken, Derelioğlu'nun altyapı yerine izleme komitesinin başında görev yapacağı belirtildi.

Konuyla ilgili Haber61'e konuşan Hacısalihoğlu "  Şuanda kulübün en önemli ihtiyacı yeni kadro oluşumu için tespitlerin yapılması. Bunda da sağlıkı, kulübün imkanlarını, ihtiyaçlarını ve prensiplerini bilen oyunculşarı katmak gerekir. Bu konuda çok başarılı olduğunu , değil Trabzon Türkiye'de bu işi en iyi yapanlardan biri olduğuna inandığımız İhsan Derelioğlu'nu bu göreve getirmeyi yönetim ve genel koordinatörümüz fikir birlikteliğine vardık." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor