Yeni sezon öncesi kadro planlamasını sürdüren Trabzonspor, transfer döneminde hareketli günler geçiriyor. Bordo-mavili ekip, şu ana kadar 9 oyuncuyu kadrosuna katarken, 8 futbolcuyla vedalaştı.
Trabzonspor’dan 9 transfer
Karadeniz ekibi, kadrosunu güçlendirme çalışmaları kapsamında Andre Onana, Ernest Muçi, Noah Saviolo, Sidny Lopes Cabral, Ruslan Malinovskyi, Samet Akaydın, Melih Kabasakal, Metehan Mimaroğlu ve Thierry Karadeniz’i transfer etti.
Bordo-mavililer, yapılan bu takviyelerle birlikte yeni sezon öncesinde farklı bölgelerde kadro yapılanmasını sürdürdü.
8 oyuncuyla yollar ayrıldı
Trabzonspor’da transferlerin yanı sıra ayrılıklar da yaşandı. Bordo-mavili ekip; Felipe Augusto, Oleksandr Zubkov, Edin Visca, Anthony Nwakaeme, Arif Boşluk, Muhammed Cham, Kazeem Olaigbe ve Onuralp Çakıroğlu ile yollarını ayırdı.
Böylece Trabzonspor’da yaz transfer döneminde şu ana kadar 9 yeni oyuncu kadroya dahil edilirken, 8 futbolcu takımdan ayrıldı.