Trabzonspor'da gençlik ateşi! 3 isim daha geliyor...

Trabzonspor transferde durmuyor. Bordo mavililer Enis Destan’ın ardından 3 genç oyuncu Taha Altıkardeş, Kerem Şen ve Batuhan Kör’ü de kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor'da gençlik ateşi! 3 isim daha geliyor...

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’in lideri Trabzonspor, Visca, Yusuf, Puchacz ve Kouassi gibi transferlerin ardından geleceğe yönelik de yatırım transferleri yapmaya başladı.

Altınordu’dan Enis Destan ile resmi sözleşme imzalayan Trabzonspor, Bursaspor’un genç futbolcuları Taha Altıkardeş, Kerem Şen ve Batuhan Kör için de prensip anlaşmasına vardı.

3 genç futbolcunun transferinin kısa süre içerisinde resmileşmesi bekleniyor.

Taha Altıkardeş Kimdir?
18 yaşındaki futbolcu Bursa’da dünyaya geldi. Stoper olarak forma giyen Taha Bursaspor’un altyapısında yetiştikten sonra geçen sezonun başında A takıma yükseldi. Sağ ayaklı 1,88 boyundaki stoper Türkiye U19 Milli Takımı’nda da forma giyiyor. Bu sezon Bursaspor’da toplam 15 maçta forma şansı buldu Milli Takımda ise 6 kez oynadı.  Stoperin yanı sıra sağbek ve önlibero olarak da oynayabilen Taha’nın güncel transfermarkt piyasa değeri ise 550 Bin Euro.

Trabzonspor'da gençlik ateşi! 3 isim daha geliyor...

Kerem Şen Kimdir?
19 yaşındaki futbolcu Bursa’da dünyaya geldi. Genç orta saha oyuncusu sağ ayağını etkili kullanıyor ve 1,75 boyunda. Bursaspor alt yapısında futbola başlayan Kerem geçen sezon A takıma yükseldi. Bu sezon toplam 15 maçta forma giyen genç orta saha 2 gol 1 asistle oynadı. Kerem U19 Milli Takımı havuzunda yer alan gelecek vadeden isimlerden biri. Genç futbolcunun güncel transfermarkt değeri ise 300 Bin Euro.

Trabzonspor'da gençlik ateşi! 3 isim daha geliyor...


Batuhan Kör Kimdir?
20 yaşındaki Trabzonlu futbolcu Bursaspor alt yapısında yetişti ve 2020’de A takıma yükseldi. Santrafor mevkinde forma giyen genç golcü aynı zamanda sağ ve sol kanatta da oynayabiliyor. 1,81 boyundaki sağ ayaklı Batuhan Kör, bu sezon 23 maçta forma giyerken 5 gol 1 asist kaydetti. Türkiye U21 Milli Takımı’nda ise 4 kez oynayıp 1 gole imza attı. Batuhan’ın güncel transfer piyasa değeri ise 800 Bin Euro.

Trabzonspor'da gençlik ateşi! 3 isim daha geliyor...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor